JOURNEY OF THE SOUL

MASTERCLASS

healing.jpeg

15 april

EENDAAGSE WORKSHOP

TIJDENS DEZE WORKSHOP GA JE LEREN LEZEN, ZIEN EN VOELEN VAN DE AURA.

Aura's lezen

'Door je meer bewust te zijn van je aura, zul je beter in je kracht blijven en weet je wanneer je onbewust energie van een ander oppakt.'

scroll

We hebben allemaal een energieveld om ons heen die de aura genoemd wordt. De aura bestaat uit verschillende lagen en kleuren, die kun je leren zien en voelen.

Deze dag bekijken we de verschillende lagen van de aura en leer je hoe je je aura kunt vergroten en verkleinen en hoe je de aura van een ander kunt ‘lezen’.

Door je meer bewust te zijn van je aura, zul je beter in je kracht blijven en weet je wanneer je onbewust energie van een ander oppakt.

HEB JE ZIN OM MEE TE GAAN OP DEZE ONTDEKKINGSTOCHT VAN DE VERSCHILLENDE LAGEN VAN DE AURA? MELD JE DAN AAN VOOR DEZE WORKSHOP. ERVARING IS NIET NODIG.

RESERVEER

1 DAAGSE WORKSHOP

AURA'S LEZEN

DATUM 15 april

TIJD 10.00 tot 16.00 uur

KOSTEN 125,- euro

INCLUSIEF LUNCH

photo-1601931198160-f237df11ab5c.jpeg

Als jij openstaat voor de kennismaking zullen jouw Gidsen je zeker vol liefde tegemoet treden. Je kunt dan de band gaan versterken en vertrouwen op de hulp en de liefdevolle energie van jouw begeleiders. Het contact met jouw Gidsen is vaak zeer intens en bijzonder waardevol. Je zult het gaan ervaren als een verrijking van je leven.

DEZE WORKSHOP IS VOOR IEDEREEN EN JE HOEFT GEEN ERVARING TE HEBBEN. WEES WELKOM!