WELKOM    AANBOD   ANNEKE   AGENDA   MEDIA   RETRAITE   BLOG   LOGIN   CONTACT

 

ANNEKE KLAASSENS   SPIRITUEEL CENTRUM   ATALANTA 145   +31 (0)6 15 669 660.  KVK 32062959   BTW NL1676.19.792.B.01

 

© 2018 ANNEKE KLAASSENS     ONTWERP  MONIQUEVANKESSEL.NL

Breng de kleuren in

je aura tot leven

Een-daagse workshop 

We hebben allemaal een energieveld om ons heen die de aura genoemd wordt. De aura bestaat uit verschillende lagen en kleuren, die kun je leren zien en voelen.

 

In ons dagelijks leven worden we omringt door kleuren, en deze kleuren hebben bewust en onbewust grote invloed op ons leven. Daarom gaan we dieper in op de betekenis van verschillende kleuren, en kijken we hoe ze in de aura kunnen zien en voelen. Je leert hoe je je eigen aura kunt vergroten en verkleinen en hoe de de aura van een ander kunt 'lezen'. Heb je zin om mee te gaan op deze ontdekkingstocht van aura's en kleuren. Meld je dan aan voor deze workshop. Ervaring is niet nodig.

 

Datum: volgt z.s.m.

Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Kosten: 80,- euro

 

Bloemen en kleuren

Een-daagse workshop 

 

Bloemen en kleuren zien we overal om ons heen, zeker in het voorjaar als de bollenvelden weer volop in bloei staan. Niet alleen de natuur brengt kleur in ons leven maar ook onze aura (het energieveld om ons heen) bestaat uit vele kleuren.

 

We worden omringend door kleur in ons leven, en deze kleuren hebben bewust en onbewust een grote invloed op ons leven. Daarom staat deze dag in het teken van kleur, hoe kun je kleuren gebruiken om je intuïtie te vergroten en om je prettiger te voelen.

 

Het lezen van een bloem kan je veel vertellen over de persoon die de bloem heeft meegebracht, door het lezen van de kleur, de vorm, de steel en de blaadjes krijg je heel veel informatie. Om je intuïtie te vergroten gaan we elkaar bloemen lezen en zul je verrast zijn hoeveel informatie de bloemen je kunnen geven.

 

Heb je zin om mee te doen met deze kleurrijke dag, meld je dan snel aan,

 

Datum: volgt z.s.m.

Tijd: 10.00 - 16.00 uur

Kosten: 80,- euro

Cursus Intuïtie

en Mediumschap

(mixed levels)

1 daagse workshop 

26 november

Tijdens deze cursus ga je, je intuïtieve en mediamieke gave verder ontwikkelen. Je wordt je nog bewuster van je intuïtie en je gevoeligheid, en je leert hoe je kunt vertrouwen op wat je ziet en ervaart. In deze cursus gaan we nog meer 'psychic' oefeningen doen om onze gevoeligheid te vergroten. We besteden meer aandacht aan het sterker maken van ons contact met de geestenwereld. Door middel van diverse handige oefeningen leer je o.a. de essentie van het karakter en de persoonlijkheid van de overledene sterker weer te geven. Er wordt gekeken waar jouw kracht ligt en hoe je die nog meer kunt uitwerken. Je krijgt tijdens deze avonden/dagen veel tips en persoonlijke aandacht. Het wordt een cursus waarin je veel leert over jezelf en waarin je gaat ervaren hoe bijzonder het is contact te leggen met dierbaren in de geestenwereld. Deze cursus is geschikt voor mensen die in ieder geval 1 cursus gevolgd hebben.

 

Datum: 26 november

Tijd: 10.00 – 16.00 uur

Kosten: 85 euro p.p.

(inclusief lesmateriaal)